De PICNIC a Montserrat.

Com que encara tinc el genoll una mica tocat decideixo canviar d'activitat i anar a escalar una estona. Des del novembre passat que no havia tocat roca així que ja em faig acompanyar per un bon amic que coneix bé la meva falta pràctica.


La via escollida és la Picnic al Serrat dels Monjos a la cara sud de Montserrat. Relativament fàcil i curta, 6a 140 metres, però poc equipada, reunions, algun pitó i pocs espits. Sort que la roca és de bona qualitat i es pot assegurar bé amb friends i bagues.


Sortim de les Coves de Collbató i en 45 minuts tranquils de passsejada som a peu de via.


A grans trets la via comença per un diedre que està força brut, segueix una placa exel.lent, un diedre més una fissura/diedre, per mi força difícil i rara de resoldre, i un esperó fàcil final.


El descens és molt perdedor. Vam estar força estona buscant el ràpel que diu que hi ha però que no vam saber trobar. Finalment, i després de pujar, baixar i flanquejar, vam acabar trobant una canal herbosa que petava al camí i de retorn al cotxe.


Personalment a mi no m'ha agradat gaire, tret de la placa i algun tram del diedre. Així que és una via que no recomano a ningú.

PICNIC, 6a MD 140 metres.
Collbató, 25 de maig de 2013.

No hay comentarios: