Atributs del Donau. Donauradweg.

De Passau a Viena.





Per fer el “descens” del Danubi en bici, Donau pels autòctons, i no patir només és necessari una cosa: tenir el cul acostumat al seient.





És un llarg descens d’uns 350 quilòmetres amb alguna suau, molt suau pujadeta on les cames no han de treballar en excés però on si estàs força hores sobre la bici.









A ritme tranquil i ara miro aquí, ara miro allà, has vist això? i allò? et pots passar tranquil.lament 6 o 7 hores assegut en aquell triangle més o menys esponjós.















Tot i que el Danubi és molt llarg nosaltres ens vam decidir pel tram que va de Passau (Alemanya) a Viena (Àustria).



És un itinerari totalment preparat per recorre’l en bici. 




 




Podríem dir que és un carril bici continu, molt ben indicat i asfaltat de dalt a baix on contínuament trobes bars, restaurants, càmpings, pensions, hotels...  






Nosaltres no teníem res contractat i no vam tenir cap mena de problema.





Val la pena “perdre” una estoneta i fer una visita ràpida a alguns dels pobles de la zona, són curiosos i força colorits.






Per Linz, Krems i evidentment Wien no s’ha de passar de llarg.






Una visita al camp de concentració de Mathausen penso que és imprescindible i totalment recomanable. No sabrem mai el que van arribar a patir i el que va passar allà dintre.





                                

Passau - Aschach, 68 qms.
Aschach - Mathausen, 61 qms.
Mathausen - Krems, 83 qms.
Krems - Tulln, 93 qms.
Tulln - Wien, 45 qms.



Total 350 qms. Del 5 al 10 d'agost de 2010. 

Danube Bike Trail 2. Bike line. Ed. Esterbauer.

1 comentario:

Joan Baraldes dijo...

Nosaltres aquest recorregut el varem fer dues famílies 4 i 4, varem llogar les bicis i 2 carros a Passau i els varem retornar a Viena, a on per cert varem arribar en tren ja que els darrers 10km no els vam poder fer per inundació del Danubi que va anegar el carril bici i moltes cases properes !!
Tot i ser 8 vam trobar sempre allotjament en les cases particulars que et trobes pel recorregut i que t'ofereixen llit i esmorzar.
Ruta molt maca i recomanable.
salut