Entre les vinyes del Baix Penedès

Vam iniciar aquesta ruta a Banyeres del Penedès, lloc de confluència dels dos cercles que formen el 8 que es dibuixa fent aquesta ruta. Diria que és l'únic lloc en els 33 km del circuit on podrem trobar un bar.


Iniciem la pedalada direcció a Santa Oliva. Pràcticament tot el tram el fem sobre asfalt i en tendència a baixada, entre camps i granges.


Passem a tocar les primeres cases i retornem cap a Banyeres per camins i senders, tot aprofitant per recol.lectar i menjar alguna ametlla i collir 3 o 4 cebes.


El segon bucle és més llarg i amb més desnivell. També s'ha de dir que el paisatge és més agradable, durant força estona passem entre vinyes. Aprofitem una petita pineda amb una bona ombra, no n'hi ha gaires durant tot el recorregut, per dinar un entrepà i les ametlles acabades de collir.


Seguim el camí direcció a El Castellet, tot i que no acabem d'arribar-hi, amb algun tram que ens fa pujar una mica les pulsacions. Un cop som al punt més alt agafem un corriol pla-baixada fins enllaçar amb una pista ampla.


Des d'aquest punt i fins Banyeres el camí és molt agradable on tant sols hi ha alguna petita pujadeta.

33 kms +450 mts

No hay comentarios: