Pic de la Dona 2702.

No va ser un dia gaire afortunat !!!

Ens estàvem calçant els esquís a l'aparcament de Vallter quan em vaig adonar que la sola de la meves botes anaven per lliure. Sort que el Jordi duia esparadrap i vam poder fer un "arreglillu".


Un cop ben equipats enfilem pista amunt fins a trobar el Teleesquí de les Xemeneies. Deixem la pista i seguim les torres metàl.liques. Tot just deixar la pista, en bones condicions, veiem que la neu està força gelada.


Seguim pujant i quan enfilem la Canal de les Xemeneies la neu està "fatal". Dura i gelada i plena de traces on no podem progressar amb seguretat. Amb algun que altre problema arribem a la collada on fa un vent de mil dimonis. 


Mirem a l'esquerra, al Bastiments. Força pelat i ventat i no crida la nostra atenció. Mirem a l'esquerra, al Pic de la Dona. No pinta gaire bé però és a prop i ens permetrà fer una circular, mooooolt més curta del que teníem previst, per tornar al cotxe.


Som al cim després de passar grans plaques de vidre. Fa fred i molt vent. 


Iniciem el descens cap a la Portella de Mentet i novament a l'aparcament de l'estació.  Tot i el vent i la neu un cop arribem a la torrentera encara podem fer algun gir que ens fa gaudir.

5,5 quilòmetres +575 desnivell.
Vallter, 16 de març de 2013.

No hay comentarios: